VÄLKOMMEN!
Mitt namn är Emelie och jag är född 1990. Jag har ända sedan jag var liten älskat julen. För 10-15 år sedan var nästan all fokus på julklapparna under granen och att skriva önskelistor. Men ju äldre jag blev, desto mer kunde jag uppskatta allt annat som hör julen till. Musiken, maten, värmen, pyntet, stämningen. Bara för att nämna några exempel.
2011 startade jag den här bloggen och även det här åretkommer Du få följa med mig och se hur jag förbereder mig inför den stora högtiden. Jag kommer baka, ge tips, visa bilder och mycket mycket annat!

Jag hoppas att Du ska trivas hos mig och att jag kan sprida lite julstämning till dig som läser!

G O D J U L !

Kontakta mig: emelieschristmas@hotmail.se

En till jultidning

 
Jag gillar verkligen den här tidningen. Så full av inspiration, tips och trix! När jag bläddrar i den vill jag bara börja pyssla på en gång!
Vad tycker du om den här tidningen?

Jag inspirerar mig själv?

Jag satt precis och tittade igenom bilderna som jag tog förra julen och jag kan inte undgå att bli lite inspirerad. AV MIG SJÄLV! Det ser så himla mysigt och gosigt ut! Jag vill plocka fram alla julsaker nu! Men jag får lov och vänta ett tag, i alla fall en månad till. Då ska jag fixa min och pojkvännens lya! Första julen tillsammans förstår ni. Jag tror nog inte riktigt att han har förstått hur mycket julsaker jag har...
Kan du bli inspirerad av dig själv?

Första jultidningen för i år

Förra veckan kom äntligen den första jultidningen för det här året. Och som vanligt så var Allers först ut. En billig tidning som alltid är en favorit. I alla fall för mig! På grund av mycket jobb och annat så har jag inte hunnit lusläsa den, men det jag kan säga är att jag gillar det jag har sett när jag har bläddrat i den!
Har du köpt någon jultidning än?

Ni är så fina...

Ett kollage jag gjorde förra året...
 
Ni anar inte så glad jag blir av att höra hur mycket ni gillar min blogg och hur glada ni är för att jag är tillbaka. Jag lovar att jag ska försöka hålla samma nivå på bloggen som de tidigare åren! För är det någonting jag älskar, så är det julen och den här julbloggen. Och det är tack vare er som den här bloggen finns. Att det finns några som läser det jag skriver och uppskattar det. Så TACK!

Då var det dags igen!

Genom åren har jag samlat ihop en hel del jultidningar... rättare sagt 51 stycken!
 
2013 har gått otroligt fort, och väldigt mycket har hänt! Snart är julen här, underbart eller hur? I år kommer jag blogga från en annan ort och jag hoppas att jag kommer kunna blogga lika flitigt som jag har gjort de tidigare åren. Jag längtar tills man får ta fram alla dekorationer, tända lyktor, julbaka och bara mysa och njuta av julen!
Visst, längtar du också?