VÄLKOMMEN!
Mitt namn är Emelie och jag är född 1990. Jag har ända sedan jag var liten älskat julen. För 10-15 år sedan var nästan all fokus på julklapparna under granen och att skriva önskelistor. Men ju äldre jag blev, desto mer kunde jag uppskatta allt annat som hör julen till. Musiken, maten, värmen, pyntet, stämningen. Bara för att nämna några exempel.
2011 startade jag den här bloggen och även det här åretkommer Du få följa med mig och se hur jag förbereder mig inför den stora högtiden. Jag kommer baka, ge tips, visa bilder och mycket mycket annat!

Jag hoppas att Du ska trivas hos mig och att jag kan sprida lite julstämning till dig som läser!

G O D J U L !

Kontakta mig: emelieschristmas@hotmail.se

Min första jultidning


I måndags när jag plockade upp alla tidningar (jag jobbar i en matvarubutik) så såg jag att Allers julmagasin hade kommit. Jag tror att det är tredje eller fjärde året i rad som jag köper denna tidning. Till ett bra pris (endast 34 kr) får man ganska mycket. Tycker dock att årets tidning känns lite ihopkastad.
Det är ganska bra att få plocka upp alla tidningar, för då blir jag den första som får se om det dyker upp någon ny jultidning! När jag plockade upp tidningarna i måndags såg jag även att Isabellas tidning också har jultema, så den ska jag nog köpa idag. Hoppas att den är fylld med julstämning och tips!
Har du köpt någon jultidning än?


Kommentarer
Victorias Jul

Vad kul med en till julblogg!

DATUM: 2011-10-13 | TID: 10:00:27
Bloggadress: http://victoriasjul.blogg.se/
Johanna

åh vad häftigt, visste inte det numret redan hade kommit! det ska jag absolut ta och köpa så fort jag kan :D ja jag har köpt lite jultidningar, men bara engelska pysseltidningar, verkar som att det mest är dom som har kommit igång än så länge :)

DATUM: 2011-10-13 | TID: 15:17:37
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se/
Sanna

Sv: Ja visst brukar de det, men jag fattar inte varför, så vitt jag vet är det inte ett jättekänt märke egentligen? :P

DATUM: 2011-10-13 | TID: 21:10:36
Bloggadress: http://sannaschristmas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback